Carnavalsoptocht 2018 op zaterdag 10 februari

Witte rook boven Doornenburg! De befaamde Raad van Elf  Tien  Vijf  Twee is weer bijeen geweest en besloot ook dit jaar een carnavalsoptocht te gaan organiseren.

Is dat nei-js? Jazeker! Vooral ook omdat we al twee jaar geen carnavalsvereniging meer hebben ien ons durpke en omdat het vooral na Kerstmis vaak alweer begint te kriebelen om het Vastenoavondsnuutje op te zetten. En het carnavalscomité Geert en Gudo zullen dan wel èkkes komen krabben.

Op zaterdag 10 februari 2018 (jazeker…ZATERDAG!) om 14:30 uur is het verzamelen geblazen voor wagens en groepen op het durpsplein van het durpke-zonder-prins-carnaval om vanaf 15:00 uur te starten met de optocht.

En als de hele Klup van Smèrrigen Hendrik weer terug is bij het schuttersgebouw is het feesten geblazen tijdens de Deutsche Abend die volgt! Een avond met natuurlijk allereerst de prijsuitreiking en daarna Wein, Weib und Gesang. Welke Dirndls en Buben uiteindelijk de muziek gaan verzorgen is nog niet bekend op de redactionele burelen van DeDoornenburger.

Kortom… Feest ient Durp! Alwéér! Hou die 10e februari dus gereserveerd en ga vast op zoek naar een carnavalspèkske. Fortsetzung folgt!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*