Sinterklaas komt naar Doornenburg

Vanaf morgen is het weer zover voor de ieniemienies van Nederland en Doornenburg. Sinterklaas komt weer in het land! De jaarlijkse schoen-zet-periode breekt weer aan!

Natuurlijk bezoekt de Sint en zijn Pietenbende ook Doornenburg. Morgen kunnen vanaf 15:45 uur de blagen en hun papa’s en mama’s en opa’s en oma’s zich verzamelen bij de Martinuskerk want daar komt de Sint aan.

De vraag is natuurlijk… met welk vervoersmiddel zou hij komen? Vorig jaar kwam de Goedheiligman per kano brandweerauto aan op kasteel Doornenburg. Zou hij dit jaar zijn paard Americo meenemen? Of komt hij per taxi? Of te voet?

Rond 16:00 uur zullen we het weten, want dan staat zijn aankomst gepland. Het Snieklaascomité hoopt dat er héél veel kinderen en verzorgers komen kijken, want daarna gaat de hele stoet naar het Ontmoetingscentrum waar het feest wordt voortgezet. Gezellig!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*