Onthulling Burgeu Infopaneel op 24 november

Tijd voor een noteer-in-je-agenda-momentje! Want op vrijdag 24 november 2017 – de dag dat de Historische Kring Doornenburg haar 30e verjaardag viert –  wordt het Infopaneel over de Burgeu op de Rijndijk onthuld.

Nadat het boek over her voormalige buurtschap op 8 september jl werd gepresenteerd wordt nu, dankzij de niet aflatende inzet van durpelingen Jo Ubbink en vormgeverT Richard van Driel van Drukwerk ABC het paneel onthuld. Plaatsing van  het paneel is in de bocht vlakbij de inlaat van de Linge aan de Rijndijk.

Het paneel, dat dankzij de financiële steun van een zevental sponsoren mogelijk werd gemaakt, heeft dezelfde vorm en uitstraling als de panelen die bij de toegang naar fort Pááándere staan. Er is over nagedacht, dat blijkt.

Ieniemienies van groepen 7 en 8 van basisschool IKC de Doornick verlenen bovendien hun medewerking aan de onthulling.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*