Maestro’s oefenen voor camera’s en orkest

Kandidaten-maestro's waaronder burgemeester Marianne schuurmans oefenen voor harmonie concert op 25 november a.s.

Het was een drukte van belang, gisterenavond in het durpse Ontmoetingscentrum.

Want tijdens de wekelijkse repetitie avond van harmonie St Caecilia werd er geoefend door de kandidaat maestro’s. En dat trok – mede door de aanwezigheid van burgemeester Marianne Schuurmans – paparazzi aan als bijen op honing.

TV Gelderland, Omroep Lingewaard en natuurlijk ook DeDoornenburger waren ter plaatse en legden de oefenende kandidaten vast. Waarbij de mennekes van TV Gelderland natuurlijk ook nog wat diepte interviews deden.

Hoe dan ook… zaterdag 25 november a.s. zien we het resultaat tijdens het unieke Maestro concert, dat door de eveneens unieke schuttersmaestro Rick Bouwman aan elkaar gepraat zal worden. Tot dan doen wij het in ieder geval gewoon met de FOTOOOO’s!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*