Moestuinproject oogst succes en groente

Okee… het is alweer èkkes trug, maar toch nog wel een vermelding waard! De ieniemienies van groep 4 en 5 van basisschool de Doornick hebben onlangs het MOESTUINPROJECT afgerond en sleepten heel veel groenten weg van de landerijen die ze afgelopen seizoen zo hartstochtelijk hebben onderhouden.

Piepers, sloat, uien en nog veel meer kwam uiteindelijk allemaal terecht in het Ontmoetingscentrum waar de blagen – samen met ouders en kokkies – de groenten gingen snijden, versnipperen, koken, bakken en braden. Om vervolgens met een heerlijk buffet voor papa’s en mama’s op de proppen te komen.

Met dank aan de volkstuinvereniging, de dorpscontactpersonen en social media zijn er toch beelden van gemaakt.

U snappum… daar zijn ze…. de smakelijke FOTOOOO’s!

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*