Twee TOP2000 concerten binnen 9 uur uitverkocht

De Top2000 LIVE concerten in het ontmoetingscentrum worden een groot succes. Twee avonden zijn al vol, een extra concertavond staat gepland op 28 december

Zaterdag 4 november om 8:00 uur was het D-Day bij SPAR Doornenburg: de start van de ticketverkoop van het TOP2000 LIVE concert dat op 30 december plaatsvindt in het Ontmoetingscentrum! Een in eerste instantie eenmalig concert dat – bij voldoende animo – mogelijk uitgebreid kon worden met extra concerten op 29,28 en 27 december.

En om precies 8:04 was het voor de 30e een bekeken zaak. Uitverkocht!

100 Tickets vonden in sneltreinvaart de weg naar enthousiaste durpelingen die in grote getale die typisch muzikale kerstsfeer LIVE in ons durpke willen opsnuiven, want al ruim vóór openingstijd stonden mensen te wachten bij de kassa van de SPAR. En Walter maar werken.

Dus trad meteen plan B in werking: ticketverkoop voor vrijdag 29 december! Een plan dat niet lang standhield want ’s middags bleek dat ook die avond inmiddels is uitverkocht.

De verwachtingen waren hier en daar al hoog gespannen aangezien in de Doornenburgse wandelgangen al veel gesproken werd over het concert, dat door een handvol lokale musici onder leiding van Richard Sprokkereef wordt volgespeeld en gezongen met klassiekers uit de pophistorie.

Vandaag zijn tickets voor donderdag 28 december in de verkoop gegaan bij de SPAR, dus mocht je nog een muzikaal feestje in het OoCéé willen meemaken wees er dan snel bij! En haal meteen de boodschappen bij de SPAR. Wel zo leuk voor Walter en Renate.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*