Durpse schutters ontvangen eremetaal

Schuttersgiganten Geert Claassen, Geert Wissing, oud-burgemeester Rob Persoon en Bud Joosten ontvingen gisteren uit handen van referendaris Jan Wannet gouden en zilveren medailles van de Orde van de Papegay.

Vanwege hun staat van dienst en inzet voor de lokale schutterij en het schutterswezen in het algemeen ontvingen de vier schutters van Gijsbrecht van Aemstel van Doornenburg en Honderdmorgen – naast 58 anderen – het edelmetaal tijdens de 42e Plechtige Investituur van de Nobele Orde van de Papegay. De uitreiking vond plaats in het schuttersgebouw van de vereniging in Doornenburg.

Geert Claassen en Bud Joosten ontvingen een gouden medaille, Rob Persoon en Geert Wissing kregen het zilver opgeprikt. Referendaris Jan Wannet uit Huessen deelde de medailles uit namens de Orde in aanwezigheid van een slordige 250 gasten uit binnen- en buitenland.

Natuurlijk was DeDoornenburger erbij en keek ernaar. En gelukkig hebben we dus de FOTOOO’s … EN een filmpje! En vanaf morgen een uitgebreid verslag van de Investituur!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*