Dag van de Senioren groot succes!

Dinsdag 17 oktober jl. hingen ze er met de benen, wandelstokken en rollators uit: de ouwere jongeren die de Dag van de Senioren vierden in het Ontmoetingscentrum Doornenburg.

Stichting Ouderenwerk Doornenburg had weer alles uit de kast gehaald om er een prachtige dag van te maken voor de Vijftig Tinten Grijs die Doornenburg rijk is. Het werd een drukbezochte dag met een programma vol entertainment en happie snappie!

Optredens van top entertainers als Lydia Balk, Johan Tolkamp en Bud en Jacqueline Joosten werden afgewisseld met een heerlijk stamppotbuffet en gezellige muziek van orkest “Eigereid” uit Gendt. Het was inhaken, zingen en meedeinen geblazen en er werd nota bene zelfs nog de polonaise gelopen.

Stichting Ouderen Doornenburg dankt het Ontmoetingscentrum, Zorgcentrum RijnWaal, Orkest Eigereid en de vrijwilligers voor de fantastische medewerking” aldus het persbericht. Gezien de reacties na afloop was het een succesvolle, gezellige middag. Bloemen voor de organisatie!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*