Check je fietsverlichting!

En dan nu een belangrijk bericht voor alle pubers die per fiets naar OBC Bemmel reizen!

Leerlingen van OBC Bemmel kunnen namelijk op donderdag 9 november hun fietsverlichting laten repareren op school. De jongerencoaches van Stichting Welzijn Lingewaard, vrijwilligers van het Repair Café, twee kandidaten van Driestroom en de schoolagent werken samen om scholieren veilig in het donker op weg te laten gaan.

Want omdat die klok weer een uur terug is gezet fietsen de blagen waarschijnlijk vaker in het donker naar huis. Dan is het superbelangrijk dat je fietsverlichting het goed doet want een ongeluk in het donker is zó gebeurd! Bovendien kan het je een fikse boete schelen!

Vandaar de oproep: “als je op donderdag 9 november op school komt en je fietsverlichting werkt niet, zet deze dan bij de tent bij de hoofdingang en je krijgt gratis werkende fietsverlichting inclusief montage. Je kunt zelf gewoon naar de les“.

Is dat mooi of is dat mooi? Zo hoeft je vader niet ’s avonds laat nog es die @#$%^& fietsverlichting te maken alstie net naar bed wil. Dus lever die fiets in! Papa blij, Pliezie blij, Puber blij!

Wanneer: 9 november van 8.00 tot 12.00 uur
Waar: op het schoolplein van OBC Bemmel, Essenpas voor de hoofdingang
Voor wie: alle leerlingen van OBC Bemmel de Essenpas

Nederland, Rotterdam, 22-9-2016. Foto Maarten Hartman. Fietsen

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*