Inschrijving kerstmarkt en kerstRUN gestart!

** PERSBERICHT **

Dit jaar is er weer een gezellige kerstmarkt in Doornenburg die wordt gehouden op zondag 10 december van 12-17 uur.

De inschrijving hiervoor is al in volle gang en er zijn al vele aanmeldingen binnen. Maar.. er kan nog meer bij! Je kunt je nog steeds aanmelden, dus wil je jezelf presenteren of iets verkopen meld je dan nog snel aan!

Het inschrijf termijn is verlengd tot 10 november. De kerstmarkt belooft dit jaar weer grootser te worden dan de vorige edities.
Dus reageer snel op ons mailadres kerstmarktdoornenburg@gmail.com

We verwachten weer veel kramen van particulieren, verenigingen, bedrijven en hobbyisten uit Doornenburg en omstreken en bovenal veel gezelligheid in kerstsfeer onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard mag muziek niet ontbreken en zullen diverse koren liederen in kerstsfeer ten gehore brengen. Ook aan activiteiten voor de kinderen is gedacht.

Mocht u interesse hebben om een kraam (of meerdere kramen) op de kerstmarkt te huren dan kunt u zich inschrijven via kerstmarktdoornenburg@gmail.com. Daarna ontvangt u verdere informatie. Let op: de inschrijvingstermijn sluit op 10 november as.

Tijdens deze kerstmarkt zal Sportdorp Doornenburg een KerstRUN organiseren.

Wil jij de uitdaging aangaan in onze kerstRUN, welke wordt gehouden tijdens de kerstmarkt, met start en finish op het markt terrein, schrijf je dan nu in via www.sportdorpdoornenburg.nl

Starttijden zijn: KerstmutsRUN ( jeugd) om 12.30 uur en 13.00 uur
KerstRUN ( volwassenen) om 14.00 uur en 15.00 uur

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*