Kaartverkoop Top2000 Doornenburg start 4 november!

Arm Ontmoetingscentrum! De Top2000 LIVE Band speelt 30 december de pannen van het dak!

Nei-js van het TOP2000 front! Want op zaterdag 4 november a.s. start de verkoop van de toegangskaarten voor het Top2000 optreden op zaterdag 30 december 2017!

Op die avond treedt het Doornenburgse gelegenheidsorkest “TOP2000 Live Band” (hoe verzin je zo’n naam) onder leiding van Richard Sprokkereef op in café de Ontmoeting in het Ontmoetingscentrum. We schreven er al eerder over.

En als we de durpse wandelgangen en het roddelcircuit mogen geloven wordt het rennen geblazen want het aantal kaartjes is beperkt. Het bargedeelte is per slot van rekening natuurlijk niet zo heel groot, maar des te intiemer en gezelliger wordt het optreden! Alle bekende Top2000 kneiters passeren dan ook de revue die avond: Queen, Eagles, Led Zeppelin, Frans Duijts, en nog veul méér!

Gelukkig wordt nu al overwogen om extra optredens te gaan geven, maar alleen als zaterdag de 30e nokkie-nokkie-nokkie vol zit!

U snappum… de start van de kaartenverkoop op zaterdag 4 november a.s. is bij SPAR Doornenburg, vanaf maandag 6 november ook in het Ontmoetingscentrum.

Dat wordt met slaapzakken voor de SPAR-deuren liggen, mensen! Meemaken, bij zijn!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*