Primeur voor Doornenburg: de Kerst(muts)RUN!

De vaste lezers van dit vrolijke webhoekje hadden het allang in de gaten natuurlijk, want al eerder werd er terloops melding van gemaakt: de KerstRUN!

De KerstRUN is een fonkelnei-j fenomeen in ons bruisende durpke. Op zondag 10 december 2017 – tijdens de Doornenburgse Kerstmarkt – start op het dorpsplein de KerstRUN als onderdeel van het Sportdorp Doornenburginitiatief waarover we al eerder schreven.

Start en Finish van deze hardloopwedstrijd zijn op het plein en er kan gelopen worden op de volgende afstanden:

  • 4 t/m 7 jaar : 1 km (de zgn. KerstmutsRUN)
  • 8 t/m 14 jaar : 2,5 km
  • Vanaf 12 jaar : 5 km en 10 km

Het doel van Sportdorp Doornenburg (zie ook de mooi verzorgde website) is om durpelingen méér te laten bewegen. En wel van jong tot oud. Inschrijven kan vanaf 1 november a.s. via www.sportdorpdoornenburg.nl

Natuurlijk is een sportieve RUN met kerstmutskes het allerleukst als er publiek is dat komt kijken. De organisatie zoekt daarom nog standhouders die hun waren willen aanprijzen, want als er kraampjes zijn dan komen de bezoekerTs vanzelf. Geïnteresseerde standhouders kunnen zich aanmelden per mail via kerstmarktdoornenburg@gmail.com

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*