De Anita en Ed Kamer!

Bezoekers waren unaniem verrukt. TV ploegen hingen maandenlang voor de deur om een glimp op te vangen. En ook DeDoornenburger moest toch flink wat geduld hebben voor een audiëntie.

Maar het is gelukt! De Hoofdprijs der Hoofdprijzen werd ook uitgereikt aan de schutterskoning van Doornenburg 2017, en dus bracht hij in het diepste geheim een bezoekje aan de Enige Echte Anita en Ed Fankamer ergens in Doornenburg!

Op een geheime locatie ging op een willekeurige avond de krakende deur open en mocht de koning zich vergapen aan de vele Anita en Ed memorabilia, CD’s, DVD’s, sleutelhangers, posters, affiches, sjaals, en video’s die door superrrrr Mega fan José in de loop der jaren bijeen zijn gebracht. Zoveel zelfs dat José door het zingende echtpaar tot officiële SUPERRRFAN werd uitgeroepen!

Gelukkig mocht DeDoornenburger foto’s maken voor de kienders en kleinkienders van Doornenburg en haar bewoners. Opdat wij nooit zullen vergeten!

U snappum…. een selectie FOTOOOOO’s….  en natuurlijk het inmiddels overbekende filmpje van Anita en Ed die persoonlijk de kamer in 2010 openden!

(met speciale dank aan José en Hans)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*