Henk en Leida 50 jaar getrouwd

Afgelopen vrijdag was het feest voor de familie Barten. Henk en Leida Barten-Visch vierden die dag hun 50-jarige huwelijksfeest met familie, vrienden en bekenden bij Eet- en Drinkfestijn de Waay aan de Rijndijk.

Een feest met natuurlijk een muzikaal randje, want de hele familie is lid of oud-lid van prachtharmonie St. Caecilia. Henk en dochter Dianne bliezen jarenlang de tröt, zoon Hans (onherkenbaar die avond zonder zijn oberspak) slaat de trom en kleindochter Imke speelt inmiddels ook mee in het harmonieorkest.

Zo rond 19 uur werd door de harmonie en schutterij Gijsbrecht van Aemstel een muzikale vendelhulde gebracht aan het bruidspaar, waarbij kleinzoon Harm – als witte boksenploegvendelier – de vendelhulde voor zijn rekening nam.

Al met al een gedenkwaardige dag voor het jonge bruidspaar en de familie. Daarom…. Van harte profies en OANDELIP MEDDADING!

bty

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*