Winteractie in Ontmoetingscentrum Doornenburg

Je zou het niet zeggen gezien de temperaturen, maar omdat de donkere maanden weer in aantocht zijn heeft het Ontmoetingscentrum een WINTERACTIE op touw gezet.

Lekker lezen onder het genot van een goede kop koffie in de nieuwe Bibliotheek Doornenburg. Dat kan natuurlijk altijd. Maar in de koude november – en decembermaand krijgt iedereen die gebruik maakt van de bibliotheek een gratis kopje koffie van het ontmoetingscentrum aangeboden“, zo legt een bestuurslid uit.

Spring dus op de fiets en kom naar de fonkelnei-je bieb, snuffel tussen de boeken, maak gebruik van de online dienst PressReader die ruim 4.300 kranten en tijdschriften uit 100 verschillende landen aanbiedt, of reserveer een mooie titel uit de half miljoen boeken, cd’s en dvd’s van de Bibliotheek Gelderland Zuid.

Per persoon ontvang je één pötje koffie helemaal GRATIESJ-GRATIESJ-GRATIESJ en kun je ondertussen op je gemakkie kennismaken met de bibliotheek en het vernieuwde ontmoetingscentrum. Man,man,man… Doornenburg is vurrukkuluk !!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*