Prijsuitreiking tekenwedstrijd Sjors Sportief en Creatief

Nog meer Blagen Nei-js! Want vanaf woensdag 11 oktober mogen alle ieniemienies van Lingewaardse basisscholen zich via www.sjorssportief.nl inschrijven voor één of meerdere kennismakingscursussen van Sjors Sportief en Creatief.

Sjors Sportief en Sjors Creatief maakt het mogelijk dat kinderen kennis kunnen maken met diverse takken van sport en/of cultuur.

Via infoboekjes wordt het aanbod van sport- en cultuurorganisaties van gemeente Lingewaard aangeboden aan de minimensjes uit groep 1 t/m 8, en kunnen ze kennismaken met diverse sporten en creatieve bezigheden binnen de gemeente. Dat gebeurt door middel van kennismakingscursussen.

Bovendien was het feest afgelopen week. Want Jordi Jansen van Pius X scoorde nog een mooie prijs! Hij is de winnaar van de tekenwedstrijd en kreeg 10 stemmen meer dan de nummer twee, Annelieke Milder van de Vonkenmorgen.

Wethouder Theo Janssen (portefeuille sport en cultuur) overhandigde Jordi het eerste Sjorsboekje en een waardebon voor een interactieve rondleiding op Kasteel Doornenburg met de hele klas. En omdat het een close finish was voor Annelieke werd haar tekening op de achterkant van het boekje afgedrukt.

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*