Griezelen in Fort Pannerden!

Regelmatig duiken ze op, oude verhalen en legendes over Doornenburg uit een grijs en mistig verleden.
Maar kende u deze al?

Na jaren van loyale dienst, worden de soldaten het fort uitgehaald en word het gebouw op slot gedaan. Het krijgt de status van “geen militaire klasse” en raakt langzaam maar zeker in verval. Lang werd gedacht dat alleen de krakers hier fel op tegen waren. Maar vandaag blijkt dat ook de soldaten van weleer zich hier fel tegen hebben verzet. Ontdaan van hun wapens zijn ze op zoek gegaan naar andere middelen om hun wil kracht bij te zetten. En dat wat ze in die zoektocht hebben gevonden en vandaag hebben ingezet, tart elke logica en fantasie. Ook bij de soldaten zelf. En al snel komen ze er dan ook achter dat ook zij, nu alle controle verloren zijn“….

Jazeker…ook Halloween heeft toegeslagen op fort Pááándere. Zaterdag 28 november a.s. is het griezelen geblazen! Om 19.00 uur kan iedereen boven de 16 jaar het mysterie van verdwenen soldaten in het fort ontrafelen. ‘Tot op de dag van vandaag is het nog steeds niet duidelijk wat er met de laatste soldaat is gebeurd’, aldus de dreigende aankondiging van de organisatie.

En niet alleen volwassenen krijgen knikkende knieën, ook aan de ieniemienies is gedacht want ’s middags wordt de Halloween Kindermiddag ‘Willem het Spookje’ georganiseerd van 11.00-17.00 uur.

“Op het fort aangekomen komt Willem het spookje hele gekke, spannende en een klein beetje enge dingen tegen. Help Willem om niet meer bang te zijn voor wat zich in het fort afspeelt!” Een kindermiddag met schminken en pompoenen hollen.

Tickets voor overdag kosten 7,50 euro, vanaf 19.00 uur betaal je 11 euro.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*