Vrijdag weer Open Eetcafé

Ze zijn alweer aardig op stoom, die vrolijke vrijwilligers van het durpse Eetcafé.

Want ook aanstaande vrijdag wordt voor senioren en alleenstaanden van Doornenburg het Eet-Je-Buikje-Maar-Vol Eetcafé georganiseerd in het Ontmoetingscentrum.

Rond half 12 zwiepen de elektrische deuren van het dorpshuis open en kan Schuifelend Doornenburg een plaatsje zoeken in café de Ontmoeting. Wat er op het menu staat wordt nog angstvallig geheim gehouden, maar dat het lekker is staat nu al vast. Bovendien is de keuken van het Ontmoetingscentrum afgelopen zomer fysiek behoorlijk uitgebreid, zodat de kokkies naar hartenlust kunnen kokkerellen en experimenteren.

Hoe dan ook… de senioren en alleenstaanden van Doornenburg mogen de broekriem wat losser doen, want ze worden weer heerlijk gastronomisch verwend! Broeva en Haro dus! Met dank aan alle vrijwilligerTs!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*