Eerste kookboek voor Helga en Lydia

Tijdens de boekpresentatie van de fonkelnei-jste versie van Lingewaards kookboek “Wat schaft de pot deel 2” werd het eerste exemplaar uitgereikt aan wethouder Helga Witjes en aan Lydia Balk.

Omdat het eerste boek zo’n groot succes was werd de presentatie dit keer verdeeld over twee avonden bij Eet- en Drinkfestijn de Waay aan de Rijndijk.

Schrijver van het boek – Michel Bongers – gaf een presentatie over ouderwets eten uit deze streek. Daarna kwam de pruuverij en werden leuke kadootjes uitgedeeld via het Rad van Fortuin. Niet van Pim dus.

Na de boekpresentatie kreeg de 86-jarige Lydia Balk het eerste exemplaar uitgereikt. Ze staat samen met een aantal kleinkinderen in het boek met haar befaamde kwarkpudding. Wethouder Helga Witjes nam namens de gemeente Lingewaard het prachtige kookboek in ontvangst.

Dankzij bedrijven als Landwinkel de Geer, ambachtsslagerij Buurman, Eet- en drinkfestijn de Waay en Jumbo Bemmel kwam deze vrolijke avond tot stand. Het boek is onder andere te koop bij the Readshop (voorheen Bruna) in Gendt, Landwinkel de Geer en ambachtsslagerij Buurman.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*