Herfstmiddag door Zonnebloem Doornenburg

Afgelopen vrijdag was het weer raak in het Ontmoetingscentrum. Vrijwilligers van Zonnebloem Doornenburg nodigden hun collega’s uut Aángere uit voor een middagje feest en ontspanning met als thema HERFST.

En dat was niet tegen dovemansoortjes gezegd, want er kwam een behoorlijke delegatie uit het Keujesgat!

De middag begon traditiegetrouw met Doornenburgse koffie en een plak cake, en zangerT Huub Favier uit Haalderen vermaakte de gasten met bekende liederen. Na de koffie was het natuurlijk tijd voor happie snappie, en ook de advocaat met slagroom werd niet te vergeten.

De durpse vrijwilligers deden vervolgens nog een voordrachtje over de tijd van TOEN en NU, en aan het eind van de middag werden de gasten verrast door aardbeienkwekerij De Beijer die trakteerde op verse aardbeien met een toef slagroom!

U snappum… het bleef nog lang onrustig in het durpke dat we inmiddels allemaal goed kennen… Met dank aan alle vrijwilligers van de Zonnebloem!

bron foto’s: vrijwilligers de Zonnebloem Doornenburg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*