Kerstmarkt info voor kraamvrouwen en -mannen

** PERSBERICHT **

Dit jaar zal er weer een kerstmarkt georganiseerd worden in Doornenburg. Wellicht bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de kerstmarkt.
Onderstaande informatie is dan wellicht handig.

Wanneer?
Zondag 10 december 2017 van 12 uur tot 17 uur.

Waar?
Op het dorpsplein van Doornenburg.

Wat?
Samen met u willen we een gezellige kerstmarkt organiseren. Nieuw dit jaar is dat gelijktijdig met de markt de KerstRUN wordt georganiseerd. Van dit hardloopevenement zullen de start en finish aan de kerstmarkt grenzen en zal er vanaf 13 uur tot 16 uur ieder uur een start plaatsvinden. Meer informatie hierover volgt nog.
Na de sluitingsdatum van inschrijving (1 november) zullen wij de indeling maken en u hierover informeren.

De afmetingen van een kraam (met luifel) zijn ongeveer 2 meter lang bij 1 meter breed en u mag de kraam aankleden zoals u dat wenst (er worden geen tafelkleden ter beschikking gesteld). Wilt u (kleding)rekken of displays gebruiken dan is dit toegestaan mits er een goede doorgang tussen de kramen blijft in verband met calamiteiten. Indien u meerdere kramen wenst, verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

Hoe?
Om deze kerstmarkt mogelijk te maken vragen wij een vergoeding van € 35,00 per kraam. Het door u verschuldigde bedrag wordt door ons contant bij u geïnd tijdens de kerstmarkt. Met deze bijdrage hopen wij alle onkosten te kunnen bekostigen.

Verder….
De kramen worden geleverd zonder verlichting. Wij doen ons uiterste best om voor voldoende prikkabels te zorgen om alles in sfeer te brengen maar wij raden u aan om zelf voor verlichting in de kraam te zorgen. Indien u stroom nodig heeft in de kraam is het raadzaam om verlengkabels/haspels mee te nemen. Er is wel een stroomtapplaats aanwezig.
Natuurlijk heeft u tijd nodig om uw kraam in te richten, u bent vanaf 11 uur van harte welkom. Vriendelijk verzoeken wij u om uw kraam pas na 17 uur op te ruimen.

Mocht u na het lezen van het bovenstaande geïnteresseerd te zijn geraakt om deel te nemen aan de kerstmarkt, dan ontvangen wij graag uw deelname door middel van invulling en retournering van bijgevoegd inschrijfformulier.

Tot slot is de organisatie niet verantwoordelijk voor diefstal, zoekraken of beschadigingen van eigendommen.

Voor meer informatie of vragen kunt u tevens contact met ons opnemen via kerstmarktdoornenburg@gmail.com

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*