Mike en Jim vervelen zich niet

Zo! Wat een artikeltje in de krant allemaal niet teweeg kan brengen!

De recensie van VolkskrantschrijverT Mac van Dinther van 28 september jl. over zijn culinaire avonturen bij Restaurant Rijnzicht in Doornenburg – eindigend met een superhoge score – was niet zonder gevolgen. Ook de aandacht die via dit vrolijke webhoekje werd gegeven aan de straffe mannen Mike en Jim en hun sterrenrestaurant viel op social media goed in de smaak.

Restaurant Rijnzicht werd afgelopen week platgebeld en de eerstkomende vier weken is alles al volgeboekt, aldus Mike en Jim Cornelissen.

Ook onze regiobode de Gelderlander haalt de run op restaurant Rijnzicht aan op hun website. Alleen blijkt in dat verhaal opeens de beoordeling van Gelderlander recensent Ellen Willems de spectaculaire interesse voor het restaurant te hebben veroorzaakt. Via een eerder verschenen recensie van 12 maart 2017 wel te verstaan.

Tuurlijk. Echte smulpapen reageren altijd pas na een slordige 9 maanden en bellen dan allemaal tegelijk in week 40 de reserveringslijn van Mike en Jim om lekker uit eten te gaan.

U snappum… alleen de Volkskrantrecensie (en heel misschien een bietje de vermelding daarvan op DeDoornenburger.nl) bracht Rijnzicht en haar heerlijke Innovatiemenu met recht in de schijnwerpers van gastronomisch Nederland. Hulde wie hulde toekomt. En eet smakel!

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*