Extra plaatsen Workshop Cesar Zuiderwijk

We roeptoeteren het al hééél lang geleden, maar we zeggen het nog maar es een keertje: Cesar Zuiderwijk van Nederlands populairste rockband Golden Earring zal op zaterdag 16 december a.s. een workshop geven voor slagwerkers.

Nederlands bekendste drummerT is uitgenodigd door de Weltmeisters van Slagwerkgroep Doornenburg om een twee uur durende workshop te geven waarbij slagwerkers uit Doornenburg en ver daarbuiten kunnen meespelen. DE kans dus voor alle drummers om voor weinig een geweldige ervaring mee te maken samen met de top van Nederland op slagwerkgebied!

Door de grote belangstelling zijn er extra plaatsen gecreëerd voor liefhebbers die met hun idool willen drummen. Met andere woorden… er zijn extra kaarten!

Zuiderwijk zal ’s avonds samen met de Doornenburgse slagwerkgroep in actie komen tijdens het muziekspektakel Tempel of Boem 2017 in de plaatselijke Martinuskerk. Dit concert is echter al volledig uitverkocht!

Deelnemers voor de workshop kunnen zich opgeven via: workshopdoornenburg@hotmail.com Kosten voor deelname zijn € 12,50 p.p. SHOWTIME is om 14.30 uur.

Het concert wordt gesponsord door Feijen SP en Rentall Equiment Supplier

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*