Rijnzicht krijgt bipsveer van Volkskrant

Natuurlijk weet iedere Doornenburger dat hotel restaurant RIJNZICHT lekker aan de weg werkt. Jim en Mike Cornelissen presenteren dagelijks de lekkerste gerechten en scoren huizenhoog met hun ‘Innovatiemenu’ van maar liefst 9 gangen.

Afgelopen week stak de Volkskrant een dikke veer in de bips van de beide jonge koks. Gastronomische smulpaap en recensent Mac van Dinther (foto rechts) bezocht het verre, kleine Doornenburg, at bij Rijnzicht “en rolde bijna om”.

Hij schrijft: “Vanuit het nietige Doornenburg volgen de broers de internationale gastronomische ontwikkelingen kennelijk op de voet. We proeven de laatste Scandinavische trends, met een vleugje Italiaanse avant-garde en Gelderse durf”. 

Hij besluit met: “Wat gebeurt hier? Dat vragen wij ons ook af als we een tikje beduusd van al dat culinaire geweld de avond besluiten met een kopje koffie op het terras aan het water. Het is de vraag hoe lang dat vol te houden is, deze spagaat tussen pannenkoek en staaltjes topgastronomie. Maar de broers lijken vastbesloten er een succes van te maken. Een nieuw toprestaurant dat uit de lucht komt vallen: we verbazen ons nergens meer over”.

In maart bezocht een recensent van de Gelderlander het smulparadijs en werd al een 8,3 gescoord. Met de Volkskrantrecensie ging de score richting 9. Kiek HIERO maar.

Met deze prachtige score EN de lovende recensie staan nu alle deuren open voor Nederland EN Michelin om sterren uit te delen. Daar mogen de gebroeders en Doornenburg super trots op zijn! Broeva en Haro!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*