Zaterdag inzameling MOV Rommelmarkt

Aanstaande zaterdag ziet u ze weer door de straten trekken: de vrijwilligers van MOV Doornenburg. De jaarlijkse rommelmarkt staat binnenkort voor de deur en dat betekent dat zaterdag 30 september INZAMELDAG is!

Vanaf 9:00 uur worden de spulletjes ingezameld en trekken 2 platte karren en een aantal auto’s door de durpse straten.

Dussss…. Heeft u in goede staat verkerende spullen voor de rommelmarkt (en dus voor het goede doel)? Plaats dan het gele formulier – dat onlangs binnen Doornenburg werd verspreid – voor het raam en plaats de spullen aan de rand van de straat.

U kunt ook uw bijdrage brengen naar het schuttersgebouw.
De rommelmarkt wordt gehouden op zaterdag 7 en zondag 8 oktober a.s. Meer info staat HIERO.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*