Nederland in de Groote Oorlog

Kasteel Doornenburg staat komend weekend in het teken van de Eerste Wereldoorlog. Een oorlog die gelukkig grotendeels aan Nederland voorbij ging, maar die in de omringende landen voor heel wat ellende zorgde.

14-18: Nederland in de Groote Oorlog” is een film- en muziektheaterproject van acteur Marcel Schouwstra en Theater Nomade, dat met een re-enactmentgroep over WO1 de jaren tijdens de Eerste Wereldoorlog laat herleven. De lovende kritieken uit de Stentor en de Theaterkrant beloven een unieke geschiedenisles in beeld en geluid voor jong en oud.

De avondvoorstellingen zijn op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 september ingepland. Bovendien worden op zaterdagmiddag enkele verkorte voorstellingen gegeven. De aanvankelijk geplande middagvoorstellingen zijn gecanceld. Gedurende het weekend is de eerder aangekondigde re-enactmentgroep ook niet aanwezig.

Zin om te komen kijken? Meer info over kaartverkoop en tijden staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*