Prinses Esmeralda is jarig!

Jippie!! Verjaardagskaartje ontvangen van prinses Esmeralda van kasteel Doornenburg! Tja…royalty onder elkaar… Noblesse oblige.

Tijdens het komende sprookjesfestival op kasteel Doornenburg van 14 t/m 22 oktober a.s. viert mevrouw voor alle ieniemienies van Doornenburg en wijde omstreken haar verjaardagsfeestje.

Maar wat staat er op de uitnodiging? “De prinses is jarig en ze nodigt gasten uit om dit met haar te vieren. Maar waar is haar belangrijkste gast? De prinses is erg verdrietig, want zonder hem is het feest niet compleet… Kom jij ook in je mooiste kleding om het feest met de prinses te vieren?
Nou… reken maar!

Dus, papa’s en mama’s van Nederland: van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 22 oktober kunnen jullie deelnemen aan 1 van de 4 interactieve tochten die per dag worden aangeboden voor de blagen op kasteel Doornenburg. Interactieve tochten om het verjaardagsfeestje van Esmeralda te vieren.

De tijden zijn 10.30 uur / 12.00 uur / 13.30 uur en 15.00 uur. De interactieve tochten zijn gericht op minimensjes van 4 tot 8 jaar, en per reservering kunnen er (maximaal) 2 volwassenen mee.
Tickets zijn alléén verkrijgbaar via de ticketshop vanaf 1 oktober 2017.

Wilt u reserveren? Ga naar www.ikbenaanwezig.nl of www.kasteeldoornenburg.nl. U kunt geen kaartjes aan de kassa kopen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*