Politiek Lingewaard nog niet eens over plastic afval

Tijdens de Politieke avond van afgelopen week werd duidelijk hoe de verschillende politieke partijen van Lingewaard denken over het inzamelen van plastic afval.

De huidige methode – inzameling in een compartiment van de rolcontainer – blijkt bewerkelijk te zijn voor afvalinzamelaar Suez.

Het scheiden van plastic afval door inwoners van Lingewaard blijkt namelijk een groot succes. De rolcontainer blijkt echter te klein waardoor mensen het plastic afval gaan aanstampen, met als gevolg dat het spul met moeite uit de container gehaald moet worden.

En dus gingen er massaal stemmen op om die oude vertrouwde plastic zakken weer te gaan gebruiken. Alle voors en tegens passeerden de revue met als gevolg dat er nog geen duidelijk resultaat uit alle woorden kon worden gedistilleerd. Gaat ongetwijfeld terugkomen op de gemeentelijke agenda.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*