Kermis Doornenburg wordt nat…

En terwijl vandaag de kermisexploitanten de attracties gaan opbouwen en de plèkhouwers zich voor de deur van het schuttersgebouw installeren vraagt het schuttersbestuur zich af of ze de Ark van Noach uit de schuur moeten halen.

Zondvloed taferelen?

Het weer wordt vandaag en de komende dagen zoals de sfeer meestal in het schuttersgebouw is: nat. Maar dat zijn we dus gewend.

Hoe dan ook gaat het feest dóór! Om 14 uur vanmiddag vertrekken de schutters richting schietweide voor het prijsschieten en natuurlijk het koningschieten. Volgens betrouwbare berichten zijn er in ieder geval 2 kandidaten die de strijd aangaan, dus de spanning is terug.
Rond 17:00-17:30 uur hopen we méér te weten.

Omdat DeDoornenburger één van de kandidaten is weten we nog niet hoe de nei-jsvoorziening op dit vrolijke webhoekje er de komende dagen uit komt te zien. We proberen u zoveel mogelijk op de hoogte te houden van alles rondom de Doornenburgse kermis.

Hou in ieder geval de Twitter-feed (zie hieronder) op de website in de gaten voor het allerlaatste nei-js en foto’s van de Vier Vrolijke Dagen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*