Bruna Gendt wordt the READShop

Grote veranderingen staan op stapel in het hart van ondernemend Gendt.

De bekende Bruna winkel van Edmund Viergever wordt begin oktober omgetoverd tot the READShop. Het assortiment zal grotendeels ongewijzigd blijven maar wel een geheel vernieuwde uitstraling krijgen.

Het allereerste persbericht van the Readshop Viergever zegt het volgende:

Vanaf 1 oktober zal de naam Bruna verdwijnen van onze winkelpui. Op 5 oktober openen we namelijk als TheReadshop Viergever. Qua assortiment en voorzieningen zal er niet al teveel veranderen. De ING-bank, de PostNL balie en het oplaadpunt voor de OV-chipkaart ziet u ook onder de nieuwe formulenaam terug. Het assortiment blijft vrijwel gelijk. Alleen
het Bruna huismerk gaat verdwijnen, dus mocht u nog kantoorartikelen van dit huismerk willen kopen dan kan tegen tegen een korting van 25% in de
komende 3 weken. Ook ruimen we onze huidige wenskaartencollectie op.
Vanaf 11 september is de actie 5 halen 3 betalen (de goedkoopste 2 zijn gratis) of zelfs bij 10 stuks betaald u er 5  (de goedkoopste 5 zijn in dit geval gratis).  Ook ruimen we diverse artikelen op dus het is de moeite waard om hier voor binnen te komen.

Van maandag 2 t/m woensdag 4 oktober zijn we gewoon geopend in onze naastliggende speelgoedwinkel. In deze winkel gaan we zoveel mogelijk artikelen uit de Bruna/Readshop verkopen en we zetten zelfs de PostNL balie om naar de speelgoedwinkel zodat in die tijd ook pakketjes verzonden of opgehaald kunnen  worden.  We zijn van maandag 2 oktober t/m woensdag 4 oktober helaas niet beschikbaar voor bankzaken van het ING-kantoor

Na de heropening van The Readshop gaan we meteen aan de slag bij de speelgoedwinkel. Die zal veranderen in een speelgoed-huishoudwinkel. In het achterste deel blijft het speelgoed gehandhaafd en in het voorste deel van de winkel gaan we de meest gangbare huishoudelijke artikelen verkopen zoals men die in het verleden bij een Blokker of Marskramer kon verkrijgen. We hopen hier mee half oktober klaar te zijn.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*