Tempel of Boem uitverkocht!

Stop maar met bellen, faxen, mailen, app-en en vloeken op de verkooppunten, de organisatie en op Joop.

De kaartverkoop van het Tempel of Boem 2017 concert, dat op zaterdag 16 december a.s. plaatsvindt, startte afgelopen zaterdagmorgen en was na één dag compleet LOS! UITVERKOCHT!

350 Kaartjes voor zitplaatsen in de Martinuskerk van Doornenburg, die via Spar Witjes, het Ontmoetingscentrum en Bruna Viergever in Gendt verkrijgbaar waren, werden en masse gekocht waardoor de muzikanten van harmonie St. Caecilia in ieder geval één zorg minder hebben: de zaal zit propvol publiek!

Tijdens het Tempel of Boem 2017 concert demonstreren de slagwerkerTs uit Doornenburg even waarom ze precies Weltmeister 2017 zijn geworden afgelopen zomer. Dat doen ze niet alleen, want niemand minder dan Cesar Zuiderwijk, drummer van de Golden Earring, speelt een partijtje mee, en verder worden de trommelaars ondersteund door zanger Richard Sprokkereef en het koor New Voices.

Goed nei-js dus voor diegenen die een kaartje hebben kunnen bemachtigen. En pech voor de rest van Nederland.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*