Feest in het Ontmoetingscentrum (2)

(vervolg) Na de officiële opening konden de bezoekers het pand gaan bekijken. Nieuwe toiletgroepen, een nieuwe tegelvloer, schilderwerk, verlaagde plafonds met sfeervolle verlichting… het kwam allemaal voorbij.

In zaal 8 – vanaf nu de Burgeuzaal geheten – presenteerde de Historische Kring zich en gingen de fonkelnei-je boeken over de Burgeu (zie HIERO) als warme broodjes over de toonbank.

Maar ook andere gebruikers en verenigingen presenteerden zich: de Schippersvereniging, Stichting Ouderenwerk Doornenburg en de Yogagroep gaven info of demonstraties. Gezelligheidskoor ‘Ons Verzetje’ zong enkele meezingers en kreeg een aspirant lid in haar gelederen.

Kortom…het bleef nog lang onrustig in het durpke dat we allemaal zo goed kennen… en gelukkig hebben we de foto’s nog!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*