Feest in het Ontmoetingscentrum (1)

Het weer was allerbelabberdst toen zaterdagmiddag om 13.00 uur het vernei-jde Ontmoetingscentrum werd geopend.

Bestuur, gebruikers, genodigden en belangstellenden stonden buiten bij de rode loper te wachten op de muzikale vendelhulde toen het stopte met zachtjes regenen en mini orkaan Irma boven Doornenburg losbarstte.

Maar dat mocht de pret niet drukken want het hele gezelschap vluchtte snel het dorpshuis in waar de vendelhulde werd voortgezet.

Het bestuur, bestaande uit Willy Hendriks, Will Volleberg, Belinda Viergever, Corine Hendriks, Wendy van Geelen en Karel Witjes, had alles uit de kast gehaald om er een mooie middag van te maken.

Die middag werd dan ook vlot aan elkaar gepraat door vicevoorzitter Will Volleberg en liet sprekers als Willy Hendriks (namens het OC) en Rob van de Sant (namens harmonie) aan het woord. De officiële openingshandeling werd verricht door kinderburgemeester Guus Kramer, die met een flinke klap op de gong onder luid applaus het pandje heropende. (wordt vervolgd)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*