Feestelijke heropening Ontmoetingscentrum

Aanstaande zaterdag is het feest in het Ontmoetingscentrum Doornenburg. Het dorpshuis bestond op 1 juli jl. precies 40 jaar en dat moet dus gevierd worden.

Het bestuur van het pandje combineerde het jubileum slim met een grootse renovatie binnen, en de vruchten van die noeste arbeid is zaterdag dus voor Doornenburg zichtbaar. Want iedereen die het Ontmoetingscentrum een warm hart toedraagt is natuurlijk uitgenodigd!

Het programma is inmiddels bekendgemaakt en ziet er als volgt uit:
Om 12:00 uur zwaaien zaterdagmiddag de deuren open en kan iedereen alvast aan de bar genieten van koffie en natte keek iets lekkers.
Rond 13:00 uur begint de officiële receptie en wordt het pandje feestelijk heropend waarbij schutterij en harmonie een muzikale vendelhulde brengen. Aanwezigen kunnen dan de vernieuwde zalen en gangen bekijken, en gebruikers van het Ontmoetingscentrum geven demonstraties en informatie.

Om 14:00 uur is wethouder Helga Witjes aanwezig die namens het college van burgemeester en wethouders de nieuwe bibliotheek in het Ontmoetingscentrum zal openen.

De voormalige peuterspeelzaal is ook aangepakt en daarin zit sinds juni Buurtzorg Nederland. Ook die ruimtes zijn opengesteld voor een bezoekje.

Natuurlijk is er aan de ieniemienies gedacht: naast het dorpshuis staat een springkussen en er is happie snappie voor het kleine spul.

Een tip van de sluier kan al wel worden opgelicht: de nummering van de zalen is verdwenen en vervangen door namen van huidige en verdwenen Doornenburgse straten en buurtschappen. Dat wordt in het begin dus èkkes zoeken geblazen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*