Uit in Doornenburg? Kijk op onze Evenementenkalender!

Niet alleen aan het weer merk je het, maar ook aan de mailbox van DeDoornenburger die gestaag volloopt. De verkansie is voorbij en Doornenburg wordt weer actief!

Dat betekent ook dat de bekende durpse EVENEMENTEN KALENDER weer voller wordt. Activiteiten, uitvoeringen, concerten en bijeenkomsten van verenigingen, ondernemers en allerlei klupjes zorgen ervoor dat niemand zich de komende maanden hoeft te vervelen.

Een paar voorbeelden: komend weekend is de feestelijke (her)opening van het Ontmoetingscentrum en de Culturele Dag waarbij o.a. fort en kasteel gratis toegankelijk zijn. En van 16 t/m 19 september is het kermis en ook het Vrouwengilde heeft haar activiteiten op de kaart gezet.

In oktober vind je de jaarlijkse MOV rommelmarkt, de Dag van de Senioren, het koffieconcert van ‘Ons Verzetje’ en de speelgoedmarkt in het Ontmoetingscentrum.

November opent met de 42e Investituur van de Orde van de Nobele Papegay, maar ook de feestelijke intocht van Sinterklaas en het Maestro concert van de harmonie hebben een plaatsje gevonden.

En de feestelijke decembermaand zit vol concerten (Tempel of Boem, kasteelconcert), kerstbijeenkomsten (de Zonnebloem, open eetcafé) en uiteraard de traditionele kerstmarkt op het dorpsplein.

Mocht u nu een belangrijke activiteit of evenement missen mail dan even de gegevens naar dedoornenburger@gmail.com Dan komt uw feestje ook in beeld bij de rest van Doornenburg!

Kortom… Doornenburg bruist! Ook in de staart van 2017! Enne… bezoek onze pagina regelmatig voor updates!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*