Inschrijving Kerstmarkt Doornenburg gestart

De Rrrrr is weerrrr in de maand en dus kijken we voorrrrruit naar de Kerrrrrst! Want de Kerstmarkt in Doornenburg zal ook dit jaar worden gehouden in het dorpscentrum van Doornenburg, en wel op zondag 10 december 2017!

Van 12 uur tot 17 uur is het dorpsplein van Doornenburg omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt met kraampjes, zang en demonstraties. En lekkere happie snappie natuurlijk!

Èkkes schooljuffen? Komptie! “De inschrijving hiervoor is al in volle gang en er zijn al vele aanmeldingen binnen. De kerstmarkt belooft dit jaar weer grootser te worden dan de vorige edities. We verwachten veel kramen van particulieren, verenigingen, bedrijven en hobbyisten uit Doornenburg en omstreken en bovenal veel gezelligheid in kerstsfeer onder het genot van een hapje en een drankje.

Uiteraard mag muziek niet ontbreken en zullen diverse koren liederen in kerstsfeer ten gehore brengen. Ook aan activiteiten voor de kinderen is gedacht. Bovendien zal tijdens de kerstmarkt Sportdorp Doornenburg voor het eerst een KerstRUN organiseren. Meer informatie hierover volgt nog”, zo lezen we in het persbericht.

Ook geïnteresseerd om één of meerdere kraampjes te huren? Inschrijven kan via kerstmarktdoornenburg@gmail.com Daarna ontvangt u verdere informatie.

Let op: de inschrijvingstermijn sluit op 1 november a.s.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*