Koor ‘Ons Verzetje’ start uitdagend seizoen

Afgelopen week begon het verenigingsleven in Doornenburg weer langzaam op gang te komen. Zomerslaapje uit, dus weer aan de bak!

Gezelligheidskoor ‘Ons Verzetje’ begon de repetities weer in het Ontmoetingscentrum onder leiding van dirigent Wim Zweers. Komend seizoen staan een aantal optredens gepland in verzorgingstehuizen, festivals, bij jubilea en voor de Zonnebloem.

En op 22 oktober a.s. staat een koffieconcert van ‘Ons Verzetje’ gepland in het Ontmoetingscentrum waarbij geput wordt uit een uitgebreid repertoire. Van Frans Duijts tot streekliederen, in het Nederlands, Duits en Engels wordt er vol enthousiasme gezongen.

Natuurlijk kunnen er altijd méér zangerTs bij! De vaste repetitieavond in het OoCéé is op woensdagavond van 20.30-22.30 uur. Ekkes komme luustere kan ook, neem dan contact op met één van de twee Josée’s. José Stoffels: 0481-464590 of José Burgers: 0481-424063

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*