Tempel of Boem concert start voorverkoop

‘Wereldkampioen stunt met drumsensatie Cesar Zuiderwijk in topevenement!’

** PERSBERICHT **

Sensationele Tempel of Boem 2017 Slagwerkgroep Doornenburg
Op zaterdag 16 december a.s. vindt in de kerk te Doornenburg weer het muziekspektakel “Tempel of Boem!” plaats. Het evenement zal naast het behalen van de wereldtitel één van de hoogtepunten worden tijdens het 60-jarig jubileum van de slagwerkgroep.

Met in het programma Nederlands beste drummer Cesar Zuiderwijk en gastheer Slagwerkgroep Doornenburg gaat het evenement groots gaan uitpakken met zeer gevarieerde en spectaculaire optredens. Beide topattracties in het slagwerk zullen worden ondersteund door een uitgebreide begeleidingsband , zanger en entertainer Richard Sprokkereef, Popkoor The New Voices en saxofonist Hans Cornelissen. Kortom, een avond die u als muziekliefhebber niet mag missen!

Het spektakel begint om 20.00 uur, zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

Hoofdsponsors van de 2e Tempel of Boem! zijn Feijen SP Huissen en Rentall Equipment Huissen.
Toegangskaarten zijn vanaf 9 september in voorverkoop € 12,50 p.p. verkrijgbaar bij voorverkoopadressen Spar Witjes en Ontmoetingscentrum Doornenburg, Bruna Gendt of via Tempel.of.boem@gmail.com.

Toegangskaarten aan kassa kosten € 15,00 p.p.

Workshop Cesar Zuiderwijk
Cesar Zuiderwijk van Nederlands populairste band Golden Earring zal ‘s middags een workshop geven voor alle drummers in de regio.

Deelnemers kunnen zich opgeven via: workshopdoornenburg@hotmail.com Kosten voor deelname zijn € 12,50 p.p. Aanvang 14.30 uur.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*