Schietvereniging start inloopochtend 55-plusser

Het is inmiddels september en dus is het SCHIETMAAND! Schietvereniging Kort Oisterwijck (S.V.K.O.) Doornenburg start op dinsdag 26 september weer met haar inloop schietochtenden voor 55-plussende dames en heren uit HEEL LINGEWAARD.

Voor verse aspirantschutterkoningskandidaten (3-dubbele woordwaarde!) is dat natuurlijk te laat, want dan is nét de Doornenburgse kermis voorbij, maar voor iedereen die van knallen houdt is het natuurlijk hét moment om te gaan oefenen.

Onze instructeurs zullen u onder deskundige begeleiding de beginselen van de schietsport bijbrengen. Neemt u gerust uw partner, een goede vriend of collega mee“, zo staat in de wervende oproep die op social media is gepubliceerd.

SHOWTIME is om 10.30 uur, de locatie als vanouds de schietaccommodatie aan de Pááánderseweg 47 in Doornenburg.

Meer info staat HIERO.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*