Onthulling logo Integraal KindCentrum De Doornick

Maandagmorgen verzamelden groot en klein zich bij de ingang van basisschool de Doornick voor de start van een nei-j schooljaar.

En niet zomaar eentje. Maandag was meteen ook de dag van de officiële opening van Integraal KindCentrum (IKC) De Doornick.

De ingang was feestelijk versierd met ballonnen, het sunneke scheen en in de personeelskamer werd alvast de fles ontkurkt van de kinderchampagne.

Doornickdirecteur Harrie Erkens trapte het feestje af met een inleidend praatje, en daarna was het woord aan wethouder Helga Witjes. De blagen werden meteen aan het nadenken gezet, want ze had een raadseltje voor het grut: ‘”Als ik jullie vertel dat ik veertig jaar geleden hier op school begon, weten jullie dan hoe oud ik ben?”

Het bleef lang stil in het durp. Zelfs de volwassenen durfden daar geen antwoord op te geven, want vrouwen en leeftijd… altijd tricky.

Directeur bestuurder van de Linge Theo Pruyn sprak natuurlijk ook een gefeliciflapstaart uit en toen was het tijd om het nieuwe logo te onthullen en de fonkelnei-je vlag te hijsen. En om te proosten natuurlijk.

De genodigden keken nog even rond in het gebouw dat helemaal is aangepast aan IKC-voorschriften, inclusief slaapkamer en bibliotheek. En daarna begon pas écht het nei-je schooljaar voor de ieniemienies.

Gelukkig hebben wij de foto’s nog…

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*