Luuk Timmers eerste aspirant-Maestro van Doornenburg

De Maestro van Doornenburg. Een nei-j spektakel dat ook weer door onze muzikale vrinden van prachtharmonie St. Caecilia Doornenburg wordt georganiseerd. We schreven er al eerder over.

Zaterdag 25 november verwent de harmonie Doornenburg met een fijne muzikale avond onder de naam “Maestro van Doornenburg 2017”. En de eerste deelnemende maestro is Luuk Timmers.

Luuk Timmers woont sinds 1985 in Doornenburg en heeft hier 30 jaar lang als huisarts dienst gedaan. Momenteel is Timmers voorzitter van de Historische kring Doornenburg en lid van de Werkgroep Doornenburg.

Luuk heeft een warme band met de harmonie. “Ik ben altijd belangstellend toeschouwer bij de vele dorpsevenementen waar de harmonie aan deelneemt. Ook heb ik met veel plezier samengewerkt met de harmonie tijdens het concert ‘Sound of Liberty’ afgelopen april.

Alle maestro’s zullen tijdens het concert een door henzelf gekozen nummer dirigeren en onze oud-dokter heeft hierbij gekozen voor een nummer van de band Queen. “Ik vind dat goede en aansprekende muziek gemaakt door zeer begaafde musici. Van mij eigen dirigeerprestaties zijn mijn verwachtingen niet hoog gespannen, maar voor mij geldt dat meedoen belangrijker is dan winnen.

Over een week horen we wie nog meer genomineerd is voor de Maestro titel. De voorverkoop van het concert start op 1 september a.s. en kaarten zijn verkrijgbaar via het Ontmoetingscentrum en Spar Witjes. Meer info staat HIERO.

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*