Gendt zwaait weer met takken

Het is kermis bij de buurtjes ien Gendt. Vier dagen en nachten feesten met schutterij en bewoners.

Sinds enige tijd is daar de traditie van het “takken zwaaien” bij gekomen. Op de maandag van de Gendtse kermis worden schutterij en koningspaar begeleid door een horde jonge, viriele mannen aantal jongeren die met takken zwaaien.

Gendtenaar Berrie Rensen en zijn collega van SOM Makelaars uit Gendt vonden dat wel een t-shirt waard. Het kantoor heeft in aanloop naar de schuttersfeesten daarom 100 t-shirts met takken op de voorzijde en het kermisprogramma op de achterzijde laten drukken. De shirts zijn gratis af te halen bij het kantoor aan de Dorpsstraat (in het oude Rabopand)

Stukkie reclame natuurlijk voor zowel kermis, het makelaarskantoor als Gendt. En voor de takkenfabrieken natuurlijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*