Kinderdorp 2017 en de Talentenjacht

Het is zaterdag en het kinderdorp 2017 van Stikido is inmiddels verleden tijd.

Gisteren klonken de muzikale klanken van bands als BUD en de Doornenburgse Top2000 Band in de wijde omgeving. Kasteel Doornenburg had zelfs extra geluidswerende maatregelen genomen om die klanken niet in de statige ridderzaal op te vangen in verband met het pianoconcert van Wibi Soerjadi.

Een concert dat uiteindelijk wegens droevige familieomstandigheden niet doorging.

Vanavond is Wibi er WEL bij in het kasteel en kijkt hij uit over een mooi opgeruimd trapveldje naast de speeltuin. Want inmiddels is het daar – dankzij vele papa’s en mama’s en vrijwilligers – weer brandschoon.

Stikido besloot het kinderdorp natuurlijk met een talentenjacht voor de blagen, en collega ArPro Media was ter plaatse om dat vast te leggen.

U snappum… tijd voor een TALENTENFILMPJE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*