OoCéé wordt Top2000 Muziekcafé!

Muziek Nei-js! Want tijdens die gezellige kersttijd wordt het Ontmoetingscentrum van Doornenburg ongetoverd tot TOP2000 MUZIEKCAFÉ! Dit jaar wordt voor het eerst de TOP 2000 LIVE BAND geprogrammeerd!

Op zaterdag 30 december 2017 speelt de durpse gelegenheidsband TOP2000 LIVE BAND de allergrootste hits van het bekende Top2000 radioprogramma, dat tussen kerstmis en oud- en nieuw de populairste 2000 liedjes uitzendt.

De band treedt op in de barruimte van het Ontmoetingscentrum, dus de ruimte voor publiek is – net als op TV – beperkt. En dus ook de kaartjes!

Met een liveband bestaande uit alleen maar Doornenburgerse muzikanten, popquizjes, karaoke en de bekendmaking van Doornenburger’s Nr. 1 uit de TOP2000 zijn alle ingrediënten aanwezig voor een top avond voor jong en oud. Voor het stemmen en tickets kun je terecht bij de lokale Spar en in het OC. Let wel; de avond is in het café gedeelte en is er daarom beperkte ruimte. Dus vol = vol“, zo lezen we op social media.

Mocht het animo voor dit gezellige muziekgebeuren zó groot zijn dan wordt er zelfs al nagedacht over meerdere avonden… Ik zou die avonden tussen kerst en oud-en nei-j maar vast vrijhouden. Misschien een passe-partout in de verkoop gooien?

Kaartjes zijn vanaf (ergens in) november verkrijgbaar voor € 7,50. Per persoon. Per dag. FILMPJE!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*