IKC de Doornick opent haar deuren

De zomerverkansie zit er voor de meeste mensen weer op en dus ook voor de ieniemienies van Doornenburg. Bijna dan tenminste.

Want maandag 28 augustus a.s. begint het schooljaar al meteen met een verandering. Dan heet de Doornick niet meer de Doornick, maar IKC de Doornick!

Maandag wordt het vijfde “Integraal Kind Centrum van Stichting voorschools en primair onderwijs De Linge” officieel geopend.

Ekkes… eh… ‘schooljuffen’ dan maar? “Theo Pruyn, directeur/bestuurder van De Linge, en wethouder Helga Witjes zullen die dag om 11.00 uur de nieuwe naam en het nieuwe logo van IKC De Doornick in Doornenburg onthullen. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn“, zo lezen we in het persbericht. Dat geldt dus voor alle inwoners van ons durpke.

De verandering in een ‘IKC’ betekent dat onderwijs en opvang nu voortaan onder één dag plaatsvindt en onder de vlag van één organisatie. Bovendien is de flexibiliteit voor ouders nu vergroot in het halen en brengen van kinderen. Dat kan voortaan ergens tussen 7.00 en 19.00 uur.

Meer info staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*