5e Noa-zommer concert Dick van Altena

Op zaterdag 9 september a.s. komt liedjeszangerT Dick van Altena (1957) alweer voor de 5e keer naar Doornenburg voor zijn jaarlijkse NOA-ZOMMER CONCERT.

In 2013 kwam de zanger uit Oosterhout voor het eerst hierheen en zong zijn liedjes in het Betuwse dialect. Een formule die natuurlijk bijzonder aansloeg bij Betuwenaren, en dat leidde tot een reeks concerten in de wijde regio.

De zanger, die van 1977 tot 2005 deel uitmaakte van de bekende countryband Major Dundee, componeert liedjes van country tot kindersongs en bracht in 2012 zijn eerste CD met liedjes in het dialect uit.

Het Noa-zommer concert op kasteel Doornenburg begint om 20:00 uur, reserveren is sterk aan te raden! Meer info staat HIERO.

foto: Henriëtte Hofs

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*