Vernieuwde Slagwerkopleiding St. Caecilia start in september

Nog meer nei-js van de durpse Weltmeisters!

Want vanaf zaterdag 2 september starten de slagwerklessen van Slagwerkgroep St. Caecilia Doornenburg in een vernieuwde opzet. Lees even mee wat de klup er zelf over roept:

Naast de onlangs binnenhalen van de ‘Wereldtitel Percussion Ensembles’ heeft de slagwerkafdeling een aantal maanden gewerkt aan een nieuwe structuur voor opleiden van jonge slagwerkers. Gediplomeerd docent Arend-Jan van Straten verzorgt de lessen voor de leerlingen, die kunnen kiezen uit een uitgebreid scala van beschikbare slagwerkinstrumenten waaronder ongestemde percussie (drums, conga’s , snare / bas drums) en melodische instrumenten (xylofoon, vibrafoon, bas/marimba).

Alle leerlingen worden tijdens individuele lessen opgeleid voor landelijk erkende muziekdiploma’s. Daarnaast mogen zij al snel in een jeugdige groep meespelen in het B-ensemble. Deze groepstrainingen zijn een opstap naar de ‘grote’ Slagwerkgroep van St.Caecilia of het harmonieorkest“, aldus de Trots van Doornenburg.

Heb je ritmegevoel? Vind je rammelen op alles wat je tegenkomt HEERLIJK? En zin om je aan te sluiten bij de durpse Champione?

Info en aanmeldingen lopen via de Godfather of Percussion Joop van Alst: telefoon 06-55856223. We ‘horen’ het resultaat wel.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*