Welzijn Lingewaard vraagt uw aandacht voorrrr….

PERSBERICHT

Een steun in de rug voor partners van mensen met psychische klachten
Partners van mensen met een psychische ziekte, zoals depressie of burn-out, zijn vaak overbelast. Alles komt op hun bordje: de zorg voor de zieke partner en diens behandeling, het reilen en zeilen thuis, inkomen en opvoeding.

Deze specifieke groep mantelzorgers is een vergeten groep, die wel ondersteuning wil, maar het niet kan vinden in het reguliere aanbod voor mantelzorgers. Daarom is een speciaal coachingstraject geïntroduceerd, dat nu ook in Bemmel actief is.
Stichting Villa Balans is de landelijke organisatie die ondersteuning aan deze groep mantelzorgers biedt met een online platform, per regio partnergroepen en één op één coaching.

Karlijn Margry uit Bemmel is een van de regiocoaches, voor regio Nijmegen en omgeving. ‘Ik zie om mij heen dat juist de partners van mensen met een psychische aandoening het lastig hebben. Ze hebben te maken overbelasting, maar ook met onbegrip en eenzaamheid. Wij kunnen deze groep een gezicht en een steun in de rug geven.’

Samen met Stichting Welzijn Lingewaard bieden we deze partnergroep nu ook aan in Bemmel, tweemaandelijks op de tweede maandag van de maand. Aanvang 20.00 uur. Locatie SWL, Cuperstraat 9. Deelname is gratis.

Meer info staat HIERO en DAARO. Contact met Karlijn Margry opnemen kan ook: mail info@bovive.nl  of bel 0642124963

Of kijk even naar SBS6 met een nieuwsitem over het initiatief van Stichting Villa Balans… jazekers… doar kum wjèr een FILMPJE!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*