OoCéé bestaat 40 jaar!

** PERSBERICHT **

Het ontmoetingscentrum is al 40 jaar lang het hart van Doornenburg daar waar vele elkaar ontmoeten en waar veel activiteiten plaats vinden, Veel verenigingen hebben daar hun thuis basis, van de Harmonie tot aan de Yoga cursus en nog vele andere.

Veel verenigingen zijn al tientallen jaren lid van het Ontmoetingscentrum. Ook de festiviteiten zoals het Sinterklaasfeest en concerten zijn er niet meer weg te denken. Het bestuur is ook erg blij dat er is besloten de Bibliotheek te vestigen in het OC; deze zal open zijn op de moment wanneer ook het OC geopend is.

Zaterdag 9 september viert het Ontmoetingscentrum haar 40-jarig bestaan plus de opening van het gerenoveerde pand. Een deel van het OC heeft een complete metamorfose ondergaan en ziet er nu weer eigentijds uit. Er is een open dag die start om 12.00 uur, om 13.00 uur de feestelijke heropening van ons OC en om 14.00 uur opent wethouder Helga Witjes de Bibliotheek, die zo weer terug is in Doornenburg.

Veel leden van onze vereniging zullen zich presenteren die middag, zowel binnen als op het plein; voor kindervermaak wordt gezorgd. Het wordt vooral een gezellige dag met muziek uit de jaren ’60 en ’70. Een ieder is welkom, ook niet-leden.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*