Fysio krijgt extra verse therapeut

Half Doornenburg komt wel eens bij Majje de Peut over de vloer, dus onderstaand berichtje over personele uitbreiding is vast en zeker NEI-JS!

Even voorstellen dan maar?

mijn naam is Karin Neutel en ik ben 36 jaar oud. In 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag, waaronder mountainbiken, fitness en het deelnemen aan triatlons.

In 2006 ben ik vertrokken naar Zwitserland. Daar heb ik gewerkt bij verschillende particuliere praktijken en bij verschillende sporten de medische begeleiding gedaan. Daarnaast de opleiding Manuele Therapie (Maitland) en Sportfysiotherapie (ESP) afgerond.

In 2015 vond ik het tijd om weer terug te komen naar Nederland en hier kon ik meteen aan de slag, als Sportfysiotherapeut en later ook als Fysiek Trainer bij FC Twente Vrouwen (Champions League deelname, bekerwinnaar en 2x landskampioen eredivisie).

Vanaf augustus 2017 mag ik het team van Fysio Lingewaard versterken. Hier ga ik naast de algemene fysiotherapie vooral het sportfysiotherapie-aanbod binnen en buiten de praktijk uitbouwen (ondersteunen bij sportclubs uit de regio).

Wie weet tot ziens!

O ja… meer info over Fysio-Lingewaard aan de St. Maartenstraat 5 staat HIERO.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*